Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da drift yapan sürücü bedelini ağır ödedi!
Kastamonu’da drift atan sürücü o anları sosyal medya hesabı üzerinden herkese açık olarak paylaştı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kimliğini tespit ettiği sürücüye cezai işlem uyguladı, aracını trafikten men etti.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Uyuşturucu etkisinde araç kullanırken yakalandılar
NARKOTİK VE TRAFİK ŞUBE’DEN ORTAK UYGULAMA...
Cezası kesildi
Kastamonu’da ayaklarını otomobilin camından sarkıtan vatandaşın trafiği tehlikeye sokan davranışı dolayısıyla tepki çekmişti.
MTV zammı yarı yarıya düşürüldü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, motorlu taşıtlar vergisinde yüzde 50 indirim yetkisini kullandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, MTV zammı 2023 yılında yüzde 61,5 olarak uygulanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde indirim yetkisini kullandı. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Emniyet kemeri takmadan yolculuk yapılamayacak
Otobüs, minibüs ve taksilerde “çocuk bağlama sistemleri” zorunlu hale getirildi. Bu araçlarda tüm yolcular emniyet kemeri takmadan harekete izin verilmeyecek. Motosiklet, bisiklet ve scooter kullananlar ise gece ‘reflektif yelek’ giyecek.
Yaklaşan tarih öncesi talebe yetişemiyorlar!
1 Aralık itibariyle ticari araçlara kış lastiği takma zorunluluğu her yıl olduğu gibi bu sene de başlıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Trafik Kanunu gereği yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçlara kış lastiği takılmasını, illerin hava ve iklim şartlarına göre yılın belirli dönemi için zorunlu tutuyor
Şoförler dikkat, O zorunluluk başlıyor!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Trafik Kanunu gereği yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçlara kış lastiği takılmasını, illerin hava ve iklim şartlarına göre yılın belirli dönemi için zorunlu tutuyor